Kylläpä tuli kevyt askel tiistain lääkärikierron jälkeen....syöpäarvo oli pudonnut ihan romahtamalla. En muistanut edes kysyä apua muihin vaivoihin, kun kuulin tulokset. Toki myöhemmin sain avun niihinkin. Tämä uusi sytostaatti puri oikein kunnolla ja toivon, että jatkuu vastaisuudessakin.

Pipo ja sukka projekti jatkuu. Kuopion Aino kävi tuomassa hänelle ja Lanka-Matkaan palautetut pipot ja sukat osastoille.Kuvattiin ne ensin ja sitten vietiin. Tämä huivi oli minusta hieno ja myös tuo hörhelömyssy. Toki kaikki ovat hyviä, mutta nämä erottuivat joukosta.
Sytomyssy tempaus on todella tuottanut tulosta ja tuntuu hyvälle nähdä, että pipoille ja sukille on tosiaan tarvetta kysissäkin. Siellä me istuttiin ruokapöydässä pipot päässä.

Kevät on jo aika pitkällä, vettä sataa ja linnut pitää todella kovaa meteliä, varsinkin joutsenet. Ei tarvitse herätyskelloa, kyllä joutsenen ääni herättää aivan varmasti ja aikaisin. Näin torstaina uuden linnun Isolepinkäisen, siinä se istua nökötti hakkuu-aukon reunalle jääneen karahkan päällä ja tarkasteli ympäristöään.

Tänään on hyvämieli, edelleen tuosta syöpäarvon laskusta.