Olinpa nyt illalla vattupuskassa. Kyllä on marjat kypsiä ja niitä on paljon. Kuumakin oli niinkuin nyt on ollut. En yhtään pistäisi vastaan jos vaikka viilenisi.

Vieläkin tämä blogin pito opetteluttaa. Blogiin laitettuja kuvia ei passaa poistaa kansioista, jos sen tekee ne häviävät kirjoituksestakin. Lakka reissun kuvat poistin ja hups, olikin tyhjät paikat tekstin välissä. No enhän enää osannut laittaa niitä entisiin kohtiin, joten se osio muuttui. Kategoriat nyt osasin laittaa ja jopa ruksin kohdalleen, kun aiheen alle kirjoitan.

Kukahan neuvoisi sen linkityksen, kun tekstiin lisää linkin jollekin sivulle, olis mukava laittaa  sana, löytyy TÄÄLTÄ ja kun sanaa napsauttaa niin pääset uuteen blogiin tai muuhun www.sivustoon. Nukkepirtin osoite näkyy kokonaan, kun en osannut sitä linkittää.  

Käsityöt ovat olleet muutaman päivän tauolla, olen noita ennen tehtyjä tänne laitellut. Kaksosten slipoverit on työn alla.  Minulla onkin sarjatyötä nämä tekemiset, kun samanlaisia pitää olla useampi. Vanhimman tyttären perheeseen kuuluu kaksospojat ja tytär, nuoremman tyttären perheessä on viisi tyttöä. Vilinää ja vilskettä riittää molempien kodissa. Sukka savottaa riittää. Toki toiset mummot neulovat myös.  Kyllä käsityöt ovat mukavaa puuhastelua ja ajankulua.