Huomenta taas! Kotona olen hoitojakson jälkeen, uuvuttaa todella, mutta eiköhän se tästä taas paremmaksi muutu. Hommaa olis niin paljon, etten oikein ennättäisi vielä tuonne....

Otin kassiin mukaan lankoja kun läksin hoitoon ja hyvä niin, koska huonekaveri löysi mieleisensä langan ja minä virkkasin hänelle myssyn. Lankamerkkiä en tiedä, oli vyötteetön, ihan ohuen ohutta villaista. Helppoa käsitellä noin yksinkertaisessa myssyssä. 

Kävin muutenkin eriosastoilla kysymässä sukka- ja myssytarvetta ja sitä tuntuu olevan. Kiva kun saadaan tänne Savon sydämeen kunnon kampanja näissä hyväntekeväisyys asioissa. Onhan sitä varmasti ollut ennenkin, vaan kaikki on tehty "piilossa" enempää julkisuutta hakematta. Minä taas haen myssyille ja sukille näkyvyyttä, että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan yhteisen avunannosta. Eilen illalla huomasin Facebookinsivuillani ystävän ottaneen neulekoneen esille ja sillä sytkytteli myssyjä tulemaan, tuleepa kuin sieniä sateella :)

No kolmen viikon päästä taas uusi käynti ja katsotaan uusi lääke jälleen. On hyvä kun vielä on jotain mitä kokeilla. Jospa se ottaisi taas luulot pois tältä minun ikävältä kaverilta.

Tänään on hyvämieli, huomaan, että asiat hoituu jokatapauksessa tuli mitä tuli.