Hoh hoijaa ja huomenta!

Kyllä tässä todella saa olla jos vaikka mikä nörtti, että saa tänne näitä hajatelmiaan julkaisuun. Alkuviikosta kone alkoi jupruilla. Hyvin hyvin hitaasti aukaisi sivuja, jos edes viitsi aukaista. Pitkään aikaan en ole päässyt kommentoimaan blogspotin blogeihin. Samaisten blogien lukijat eivät näkyneet minulle ja kaikkea muuta pientä, joka alkoi häiritä tätä kirjoittamista. Sitten naamakirja ilmoitti ystävällisesti, että minun kannattaisi  vaihtaa selain. Hmm??... Soitin hyvälle Ystävälleni ja tiedustelin asiaa. Sain apua ongelmaani, asensin Google Chromin ohjeiden mukaan ja jess... sehän lähti toimimaan kuin rasvattu. Joskus se asia on hyvin pienestä kiinni. No nyt on ongelmaa siinä, että saanko näitä tai edes tätä kirjoitusta näkyviin. Joku editointi on nyt pielessä. Kun aloin kirjoittaa, niin noita asennuskohtia ei ottanut päälle ollenkaan. Tässä on tovi luettu ohjeita, toivottavasti saan onnistumaan tämän postin.

1327558388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikapikaa otettu kuva sukasta, jotka neuloin juuri auttaneelle Ystävälle. Alkusyksystä tein hänelle parin, mutta mitä lienen miettinyt neuloessani, siitä parista tuli liian suuri. Onneksi Ystävällä löytyi jalat joihin sukat oli passelit. Nämä on tehty Nallesta ja tuo vihreä on tosi NEONvihreä. Kirjoneule on ihan omasta päästä, tosin kuva on huono, eikä siitä näy kunnolla kirjoneuleet. Neulominen ja kirjailu jatkuu entiseen malliin.

Tänään on hyvämieli: Olo paranee päivä päivältä ja tänään en edes muistanut koko sairautta.

Extra hyvämieli on noista Teidän kommenteistanne ja myötäelämisestä. Se, että tuikituntemattomat ihmiset toivottavat voimaa ja tsemppiä on niin ihmeellistä. Näillä menen monta monituista päivää kuin lentäen. Kiitos Teille!