Tämmöstä neulon nyt. Kävin ostamassa petroolinväristä miami-novitaa ja ompas se mukavaa neuloa. Tosin olen tämän jo kertaalleen purkanut. Loin silmukoita ihan liikaa ja onneksi huomasin tarpeeksi ajoissa, ettei vallan kamalasti harmittanut. Tämä liittyy aiemmin esillä olleeseen valkeaan neuleeseen. Siinä osat ovat valmiina pingotukseen.

Näitä myös olen virkkaillut ja tulen virkkaamaan muutaman lisää. MeijänMatti on ollut apuna. Hän kerii matonkuteet kerälle, ompa niistä helppo sitten lähteä virkkaamaan. Toki hän on ne meille kotiin tuonutkin, osti kun halavalla sai.

Tässä valmiina tämä kappa.

Tämä kuva oli pakko panna esille, kun Karakali kyseli Annelin blogissa: onko punaisiakin klipsuja? On niitä. Tämä on joku tehojuoma, maistuu puolukalle.

Tänään ajattelin ilmoittautua tuohon Kesä Yön Hullutukseen. Saattaahan se minun kohdalla olla melko hullutusta, kun tämä tauti otti taas hallitsevan otteen. Ensi viikolla alkaa tablettihoito ja osastolla ollaan jokunen päivä. Sitten seuraavalla viikolla kipusädehoito ja siinä matkaamista riittääkin joka päivä. On hyvä olla käsityö mukana, niin ei aika tule pitkäksi hoitojen välillä.

Hyvämieli on tänään ollut siitä, kun käytiin markkinoilla ja siellä oli paljon mukavia ihmisiä.