Elämäni toinen siivousliina. Eka oli koulussa virkattu pölyrätti, se oli punainen. Tämä on kuvattu sairaalan aulassa. Oli matkakäsityönä. Lanka on 100% puuvillalanka, odotan mielenkiinnolla millainen on käytössä.

Tässä matonkuteesta (trikoo) tulee autoon tyynyt. Emsimmäinen siis tämä. Puikot nro 6 ja aika helppo neuloa. Missään autossa ei ole minulle sopivia istuimia, joten tyynyt ovat olleet aina käytössä. Trikookuteesta saa mukavan pehmeän tyynyn.

Ja matonkudekori jälleen. Näitä on mukava tehdä ja kun ei purista koukkua kovasti niin sormetkin säilyy terveinä.

Tässä on tulossa siivousliina 2 Miamilangasta. Tämän sunnuntain työ on vielä aloittamatta, siihen täytyy keriä lankaa, olis tossujen vuoro.

Ja tässä jo valmiit KYHit. Kaksi koria ja se siivousliina.

Nytpä on päivät menneet ihan käsitöissä ja lukiessa. Onneksi viileni, nyt meillä on +11 On paljon helpompi olla. Hoidot, helle ja kova flunssa on vienyt mehut tästä mummosta, vaikka kuinka olen juonut. Nyt alkaa helpottaa, sädehoito on takana ja kohta on viikon tauko hoitavassa lääkkessä.  Kirja joka on luvun alla on Jean M Untinen-Auel Maalattujen luolien maa lähes 900 sivuinen tiiliskivi. Vaan on se hyvä. Kirja-sarjassa on kuusi opusta ja tämä on viimeisin ja tähän sarja loppuu. Kertoo esihistoriallisista ihmisistä ja heidän joka päiväisestä elämästään. Onkohan kenellekään teille tuttu? Jaahas jospa nyt sitten lankaa kerälle, että pääsen aloittamaan tämän päivän KYHin.

Tänään on hyvämieli, kun ilma viileni.