Leilan Erikooset # 6 / Kuro tai virkkaa jotaki

No minäkii läksin tämmösee mukkaan. Olj meleko heleppoo,ku olin alottanna tuon Annan Isoäetinlappulaakun.

Muille likoille oon jo tehnä, vuorausta vuan oottaavat. Tää nyt on kyllä niin sukkela tehä, että eiköhän jotkut sukattii tuu värkättyä. Ainakii sitte ku alakaa se Sukkasato. Tuo huaste kestää johonnii syyskuu alakupuolelle. Paampa tähän osotteen jos joku lukijoista halluu osallistua kanssa Leilan juttuja . On siinä yks toinennii juttu ja ootte varmaan huomannu. No ku käätte kahtomassa niin sekkii selevijjää.

Tässä on ne toisten tyttöjen Isoäidinlaukut, vielä yhdistämättä. Ja kaksi tuli tehtyä siinä KYH:issä. Tuossa Annan kassissa kokeilin niitä Jätti-Rätinlankoja ja hyviä ovat. Olisipa sillä liikkeellä ketju suomessa, käsityöntekijöitä kun on ympäri suomea. Olen neulonut erittäin hyvälle ystävälleni sukat hänen toive väreistään, tosin langat ovat päättelemättä.

Nämä ovat myös Jämsän huopatehtaantuotantoa, siis langat. Kirjoneuleen tein miten mieleen juolahti. Olisiko parempi suunnitella ensin malli ruutupaperille, en tiedä? Koko on 38-39.

Ja vielä yksi toukka. Tämä oli matkalla suurella tiellä ja kuvauksen jälkeen siirsin sen tikulla ihan tien reunaan, ettei jää auton alle. Tällä on vähemmän noita ympyröitä kehossaan, vaan yhtä suuri se oli kuin edellinen, joka oli Matarakiitäjä, josta kaksi ihmistä lähetti tietoa. (Toinen tuli yksityispostiin). En muista nähneeni aiemmin näin suuria toukkia.

Tänään on hyvämieli: syöpä arvo oli laskenut paljon, joten se kallis lääke puree yhä, jes! Lääkäri soitteli aamulla asiasta.