Tässä esillä suuren suuri tossu. Silmukka määrän otin Kauneinmat Käsityöt- lehden tossumallista. Tossu itsessään ei ollut kovinkaan kaunis valmiina, mutta kunhan silmukka määrän sain niin hyvä. Lanka on jotain 100% villaa. Sain tossut tuohon pisteeseen sairaala päivänä. Helmineuleella tein nämä.

Tässä sitten valmiit tossut. Kahdesti piti koneessa huovuttaa, ennenkuin olin tyytyväinen. Tuon valkoisen nyppyreunan virkkasin ennen huovuttamista ja kukkasen sen jälkeen. Kuvaus ei oikein anna oikeutta tossuille. Vaan nämä ovat todella lämpimät tossukat. Voisin ajatella huovuttamista lisääkin. Ensin pitää kyllä saada keskeneräisettyöt pois käsistä ja sitten huovuttamaan, jos vielä kiinnostaa.

Pitää vielä kertoa perjantai-illan asioita. Menimme taas bingoon ja kuinkas ollakaan Meijän Matti huusi vuorostaan bingon ja niin sieltä lähti mukaan 11kg:n kinkku. Ompas niitä nyt runsaasti, vaan paikka on jo jokaiselle. Omat tytöt saivat näin joulukinkkunsa ja hyvä ystäväni yllättyi iloisesti, kun perjantai-iltana myöhään veimme viimeisimmän kinkun hänelle ja perheelleen. Itselle jäi vielä yksi joka on nyt sulamassa ja aatoaattona pääsee uuniin.

Tänään on hyvämieli siitä, kun on saanut pienellä lahjalla toisen hyvälle mielelle!