Taas on viikko lopuillaan. Talvi tulee vääjäämättä. Tällä hetkellä pakkasta -2,3 klo on 21.27. Tulee kylmä yö. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus käydä karpaloita keräämässä. Siivoustyön näyttöjen valvominen on ollut ohjemissa tällä viikolla. Ja muksujen vahtimistakin on ollut. Sain valmiiksi tytöille ne isoäidinneliö kassit. Loman alkajaisiksi oli disco ja isommat tytöt menivät sinne uusine kasseineen.

Palatossuistakin tuli tilaus. Viime yönä nekin tein loppuun. Naapurin ukin varpaat pysyy nyt lämpiminä. Tein tossut ihan ohjeen mukaan, mutta kummallisesti samanvärisiä lappuja tuli liian monta vierekkäin. Olisi pitänyt tehdä kaikki erivärisiä.

Vielä olis kahdet sukat päättelemistä vailla, että ne voisi ilmoittaa sukkasatoon. Keskiviikko aamuisin käyn käsityöpiirissä. Nyt pääsin jo aloittamaan tilkkutyötä, patalapusta aloittelen tutustumaan tähän kädentaitohommaan. Hirsimökkitekniikkaa kokeilen aluksi. Kyllä tänä päivänäkin patalappuja tarvitaan, vaikka on olemassa kaikka ihmeellisiä muovisuojia. Tarja arvasi oikein sen huopapallon salaisuuden ja pikkupaketti lähti hänelle tällä viikolla. En ottanut kuvaa.

On mukavaa kun jaksatte käydä kurkkaamassa tänne blogiin päivittäin. Itselläni on vierailut seuraamissani blogeissa ollut vähäistä viime aikoina. Joku ihme väsymys vaivaa. Mutta kyllä kurkistan jokaiseen ajan kanssa.

Nyt tuli hyvämieli kun sytytin kynttilät pihalle lyhtyihin. Kuukin siellä valaisee.