Turku reissu on aina mukava. Ja niin tälläkin kertaa. Tosin olin suunnitellut käyväni  myös Salossa eräässä lankaputiikissa, onneksi luin lomatiedotteita, ei tullut turhaa reissua. Matkan varrelle osui sitten Jätti-Rätti. Se on minulle ohittamaton paikka. Nyt keskityin lankoihin. Harmi vaan kun matkatavaroita oli mukana sen verran paljon, ettei lankoja määräänsä enempää voinut ostaa. Vaan kyllä näillä jo alkuun pääsee, kun olen keksinyt  mitä näistä teen :))

Nämä ovat kaikki 50g keriä ja 100% puuvilla. Hinta peräti 1 euro.

Nämä vyyhdit ovat myös puuvillaa ja yhteensä tuossa on vähän yli kilo. Koko tämä satsi maksoi 28 euroa. Annelille tiedoksi, että Jätti-Rätissä oli todella paljon valkoista ja beessiä puuvilla lankaa yhden euron kerä hintaan. Jos ajelet Piikkiössä päin kannattaa poiketa. Langan laatukin on hyvä, vaikka ei kotimainen. Merseroidut oli saman hintaisia.

Nämä langat ovat Iisalmen kirpputorilta yhteishintaan 9 euroa. Tuo kanervanpunainen on norjalaista 100% villaa ja valkoinen merseroitua puuvillaa 200g kerä. Ainesta on, kun vaan saa tehdyksi.

Junamatkalla tuli neulottua nämä miesten 46 kokoa olevat saapassukat. Lanka on Jämsänhuopatehtaan sukkalankaa. Tykkään neuloa siitä, vaikka se on karhean tuntuista käteen. Eka pesun jälkeen lanka pehmiää, ollen miellyttävä käytössä. Työn alla on sukat ystävälle. Olin jo aloittanut, kun huomasin Sukkasadon ilmoittautumisen, mutta en halunnut odottaa sinne asti neuleen aloitusta. Sukkia tarvitaan aina ja meillä käyttäjiä löytyy, kun vaan jaksaisi neuloa riittävästi.

Tiedättekö miten mukavalle tuntuu, kun huomaa, että blogissa käydään katselemassa, vaikka useampi viikko menee ilman päivitystä. Yhtään nollapäivää ei ole ollut. Mieltä liikuttaa tuo Teidän uskollisuus käydä vilkaisemassa sivuja. KIITOS siitä. Sään viiletessä energiagin nousee ja päivittäminen tapahtuu useammin.

Vielä tänne loppuun kysymys:

Mikä toukka/mato tämä on? Kovasti kaivoi itselleen kuoppaa noiden kivien väliin. Huomasin ötökän kello 14 ja illalla kello 21.30 se oli saanut itsensä piiloon hiekkaan, vain reikä maassa oli näkyvissä. Pituutta oli noin 5cm, eli aika suuri, ja paksuuttakin oli. Nuo ympyrät kyljissä on kirkkaan keltaiset.

Tänään on hyvämieli: nenään tulee syksyn tuoksua!