Nämä ovat pikku Annan ihan ikiomat säärystimet. Eilen oli mummolla lapsenlikkatuuri ja siinä sivussa oli mukava tikutella Annalle ihan omat säärystimet. Tyttö sai päättää värin ja myös nuo linnunsilmäkukkasten määrän. Tuntui tykkäävän.

Muuten elämä ei niin punaisen ihanaa olekaan. Lääkäri reissut lisääntyy ja etsitään vielä jotain lääkettä, joka tepsisi tähän minun syöpään. Onneksi päivien määrää ei tiedä, vaan lähtö tulee kun tulee. Oma olo on kuitenkin vielä ihan hyvä, kipuja ei määräänsä enempää ole kuin ennenkään.

Eilen illalla lähdettiin vielä Meijän Matin kanssa bingoon. Ja kuinkas ollakaan kahvipaketti ja yhdentoista kilon kinkku lähti mukaan. Kylläpäs jännitti ja toinenkin kinkku oli ihan tulollaan, yhden numeron takana, mutta eihän sitä nyt niin ahneeksi. (olisin kyllä mielelläni ottanut) Meidän joulujutut ovat siis alkaneet, kun kinkkubingoon on päästy. Kelit ovat täällä olleet vähän huonot, liukasta ja sitten suolan takia likaista. Lunta on vain hiutale siellä täällä.

Vielä olisi monta käsityötä tehtävä ja onneksi niitä jaksaa tehdä ja se vielä kun neuloessa ajatukset ovat ihan omissa mukavissa asioissa. Piparimökin palaset ovat valmiit, koristelu ja liimaus puuttuu.  Eiköhän se kohtapuoliin ole valmistuneiden joukossa.

Tänään on hyvämieli siitä kinkusta ja siitä kun kipuja ei niin kovin paljon tunnu.