Kevään keltainen aurinko pomppasi postipussista, kun aukaisin blogiarvonnasta saamani lähetyksen. Eipä minulla ole koskaan ollut näin hienoa lankaa neulottavana. Osallistuin Annelin blogissa arvontaan ja onni suosi. Sain tuon keltaisen lankavyyhdin ja kirjan Neulo ja virkkaa ekolangasta. Kiva palkinto. Langalle on jo ohjekin arvatkaa.........- no tuubipusero, Elsa 6v. kysyi tekisinkö hänellekin tuubin ja värit on violetti ja keltainen. No eihän se auta kuin tehdä.

Tämä lähetys sai tipan silmäkulmaan. Tässä on kolme sytomyssyä, kaksi kerää efektilankaa, ja kerä paksua samettisen pehmeää lankaa ja lyhyet muoviset puikot. Teetä ja lankaa blogin pitäjä, kysyi saisiko lähettää minulle tekemänsä myssyt? Toki otan vastaan, kun niitä tarvitsen. Ja tässä lähetys, joka sisälsi nuo langatkin. Näille langoille en vielä tiedä kohdetta, mutta jotain on jo mielenpohjalla. 

Minä todella ihmettelen tätä ihmisten hyväsydämisyyttä täällä netissä. Olen todella saanut Teiltä kaikilta kaikkea hyvää, en edes osaa sanoiksi sitä pukea. Toivon  että ymmärrätte mitä tarkoitan ja ymmärrätte varmasti.

Tässä sitten itse neulomiani myssyjä. Ohje on Ullasta ja nimi Will i be pretty. Ihan helppo ja kauniskin. Villalangasta tuo koristekuvio tulisi paremmin esiin. Toinen näistä menee kysiin, siitä tuli liian suuri. Samoin noista saamistani se raidallinen on suuri minun päähäni, niin vien senkin. Lähettäjä ehdotti myös samaa, joten lupa on viedä. Näin olemme osallistuneet Ystävänpäivä tempaukseen  sytomyssyjä tarvitseville. Etelä suomessa ovat tehneet tosi paljon myssyjä eri keskussairaala-piireihin. Susun blogissa on juttuakin ja paljon myssyjä kuvattuna.

Kiitos vielä kerran näille paketin lähettäneille!!!

Tänään on hyvämieli kun pakkanen alkaa jo vähän hellittää otettaan ja telkkarista tulee ampumahiihtoa. Pääsen jännittämään Kaisan suorituksia.