Tässä pallo. Mitähän siitä tulikaan??

Tämä kukkanen kuoriutui vihreän huovan sisältä. En ole huovuttanut aiemmin yhtään mitään. Nyt Ompeluseurassamme päätettiin tehdä sillointällöin jotain yhteistä, siis kaikki tekee samanlaista. Tulipa monenlaisia kukkia. Aika aikaa vievää työtä, mutta mukavaa. Viime torstaina taas neulottiin ja leikeltiin kaavoja ym.

Kovin on blogissani ollut hiljaista. Lupasin itselleni sairastuttuani, ettei minulla ole kiire, vaan en ole ennättänyt tänne aiemmin lokakuussa kirjoittamaan. Useampi tilaustyö odottaa tekijäänsä ja omiakin neulottavia olisi useampi. Kansalais-opiston piirit alkoivat ja sinne lähdin opettelemaan ihan uutta alaa TILKKUTÖITÄ. Patalappuja meinasin ihan ekaksi tehdä ja siitä sitten muutakin taidon mukaan. Kauppareissulla ostin kirjan Varpaista Varteen ja se on ollut iltalukemisiani viime aikoina. Haluan oppia tekemään sukat pyöröpuikoilla, kaksi yhtä aikaa. Huomasin, että sama kirjoittaja on julkaissut jo aiemmin kirjan jossa samalla tekniikalla tehdään sukkia varresta varpaisiin, se pitää vielä hankkia.

Sairaala reissujakin on ollut muutama tässä syksyn aikana. Lonkasta leikattiin tumma patti ja odottelen vastausta oliko pahanlaatuista. Lääkäri oli sitä mieltä että ei ole hätää ja siihen uskon, kunnes patologin kirje saapuu. Silmätkin ovat alkaneet reistailla ja tutkimukset jatkuu kuun lopulla.

Eilen olin ihan oikeissa töissä :)) Laitoshuoltajakoulutuksen näytöt ovat alkaneet ja olin valvomassa yhtä sellaista. Tulevalla viikolla näytöt jatkuvat ja niissäkin olen mukana. Sukkia on tullut myös neulottua, päättelemättä tosin ovat vielä. Pitää päätellä ja ilmoittaa ne sitten tuonne Sukkasatoon ja tänne tietysti.

Tänään on hyvämieli siitä kun sain aikaiseksi päivittää tätä blogia.

Niin piti tulla vilä lisäämään tänne tämä: Tarja tiesi ensimmäisenä  mitä tästä tulee, joten jotain pientä lähetän hänelle, kun saan osoitteen.