KYHtyöt nrot 10 ja 21 ovat tässä. Isoäidinneliölaukut.

Nämä ovat 14, 15, 18 KYH. Alla matonkuteesta neulottu tyynynpäällinen. Tulee omaan käyttöön autoon. Kun en ole standardikokoa niin autonistuimet ovat minulle liian matalat, joten tyynyä tarvitaan. Ja koruja on oltava joka asulle omansa.

Tästä löytyvät nrot 4, 11, 12, 22, 23.  Tossuja (niitä aivan kamalia) ovat nuo 4 ja 11. Lankana Jämsän huopatehtaan villalanka. Tämän tossun kuva oli joskus Pellervolehdessä ja siitä otin mallia ja laskin ihan itse silmukkamäärän tossuun ja kuvioon. Tämä malli on kauniimpi jalassa kuin se aikaisempi malli. Vaan jotakin kehittelyä vielä kaipaisi. 12 on tuo ruututossu, sekin neulottu Jämsän langasta. Nrot 22 ja 23 ovat Novita Miamilangasta tehdyt sukat. Lanka on tosi kivaa neuloa, uskoisin myös, että käytössä mukava sukka.

KYH urakka on siis suoritettu. Kivaa oli. Tulipa taisteltua ihan itsensä kanssa, olisi niin helppoa ollut antaa periksi, kun joskus, ihan vähän vaan tympäisi koko käsityöt. Nyt on hyvä mieli kun on ohi ja vielä vähän etuajassa. :))

Tosin uusia käsitöitä on jo mielenpohjalla, eihän sitä ilman puikkoja pärjää. Jos tämmöinen juttu on ensi kesänä voisi kokeilla sitä sukkapuolta. Täytyykin talven aikana hankkia parikymmentä sukkapuikkopakettia, erikokoisia puikkoja. :D