Minulla meni kamera huoltoon ja kas kummaa miten elämä tuntuu vaikealta kun sitä vekotinta ei ole käytössä. Kuvattavaa olisi blogiarvontojen voitot, niin niitä on kaksi. On ollut hyvä tuuri. Käsitöitä olen jotain tehnyt, Aulin samettilanka pusero 1 on lähes valmis, kastemekon nimikointi loppusuoralla, pipon langat valmiina. Minä vaan haikailen kameran perään. Perjantaina olisi keikka Meikkuun, aamulla anivarhain pendoliinoon ja iltapäivällä intercityllä takaisin, jos kaikki menee hyvin ja meneehän se. Eniten jännittää saanko toisen annoksen lymfosyytteja ja taas alkaisi käänteishyljinnän tutkiminen, se ei ole mukavaa.

Kiitos TEILLE kaikille kommentoijille ja muuten kävijöille. Yhtä-äkkiä on kävijämäärä noussut ihan huimasti. Varmaan minunkin pitäisi ruveta miettimään jotain arvontaa. Ja pitäähän se järjestää, katson vain sopivan ajankohdan :)

Unohdin jo nuo posliinitaulut. Ne olen maalannut joitakin vuosia sitten. Ovat näitä miniatyyritauluja, laatan sivu on noin 4cm. Ja maisema ihan omasta mielikuvasta. Tänään illalla jatkan sitä tuikkulyhtyä, äijän osaa olla pitkäkestoinen tehtävä niinkin pieneksi.

Tänään on hyvä mieli: Maaliskuu on maata näyttänyt!