1328353869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minulla oli mukavan tuntuista ruskeaa 100% puuvillalankaa varastossa ja niimpä aloitin neulomaan siitä sytomyssyä itselleni. Ohjeen löysin Ullasta. Tuo koristeneule on ihan helppo ja kunhan pipo on valmis niin se on kauniskin. Tukka alkoikin lähteä vauhdilla ja huomenna loput. Nuo edellisen postauksen tuubikaulahuivit ovat menossa tyttö viisikolle. Ei ne nyt niin vaikeita olleet tehdä, kun ei mitään pitsineuletta tai muuta kommervenkkiä tullut tehtyä. Pyöröpuikoille silmukat ihan laskematta ja siitä vaan neulomaan. Neuleen korkeuskin silmämääräisesti, miten kaulahuivin leveys miellytti. Ainoa asia mitä ihan oikeasti mietin on tuon vaatekappaleen käyttöturvallisuus leikeissä. Siitä voi jäädä roikkumaan jonnekin kiipeilytelineeseen tai muuta vastaavaa. Sanonkin tytöille kun huomenna vien, että käyttö sallittua vain hillityissä oloissa :))))

1328353906_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                                           

          Tässä on tulossa tyttären tuubipusero. Lankana on Liiterikaupanlanka ja Nalle. Vuorotellen valkoista Nallea ja punaista Liiterikaupanlankaa. Kuten näette monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Syy on viime kesän Kyh-projektin. Nytkin tuntuu mukavalle kun on useampi työ yhtä aikaa tekeillä. Voi vaihtaa välillä. Siis takaisin neuleen ääreen, kohta alkaa tv:ssäkin ampumahiihto.

Tänään on hyvämieli kun koti on lämmin ja hyväolo muutenkin. (koti on lämmin aina, mutta tänään se tuntuu hyvälle, katsoin illalla myöhään uutisia ja kaikilla ei ole kotia)