Tässäpä KYH aloituksia ja kaksi valmistakin. Nuo valkoiset ovat pompulakluutuja. Ihastuin niinhin Susunblogissa ja pitihän tietty kokeilla. Vaan olipas vaikea lanka neuloa. Onneksi ovat vain kahden kämmenen kokoiset joten ei ihan saavuttamaton homma.

Sitten on ruututossun aloitus ja kaksi isoäidinneliökassia tulossa.

Tästä kuvasta löytyy keltaiset villasukat, pitsineuleella oma malli. Matonkuteesta kolmas matto virkattuna, kahdet sukat Miami-langasta violetit ja vaaleansiniset. Samoin siellä välissä näkyy pari pientä puuhelmeä piilossa puuvilla langan alla. Toinen on punavalkoinen ja toinen kelta vaaleanpunainen, niistä tulee helmet.

Tässä kuvassa on samat helmet eksyneet kuvaan kahden tossualoituksen kanssa. Tulossa kaksi paria niitä KAMALIA tossuja :))

Ja tässä siivousliina kokeilu Miami-langasta. Tämä on jo valmis mutta ei käytössä. Parihan tein sinisestä puuvillalangasta ja olen todella yllättynyt liinan tehokkuudesta. Empä taida enää ostaa kaupan siivousliinoja.

Ja taas pätkähti yhteydet poikki, jatkampa vielä.

Olo ollut aika heppoinen koko kesäkuun. Sairaalareissuja ollut useita ja sama jatkuu edelleen. Ukkonen on ollut hyvin kyläilevä vieras, joten siinäkin syy ettei päivityksiä ole voinut panna esille. Mutta onneksi nyt KYHit on aloitettu ja ilmoitettu ÄitiPuffalle, pelissä mukana ollaan.

Tänään on ollut hyvä mieli tyttären paistamista muurinpohjaletuista ja toisen tyttären antamista sireenin ja lumipallon juurakoista.

Kiitokset kaikille Juhannuksen toivottajille ja Kiitos teille jotka olette kaikesta huolimatta jaksaneet käydä kurkkaamassa olisko tänne blogiin tullut jotain uutta.