Tämän teekannun maalasin eräänä talvisena päivänä, kun oli oikein kylmää ja sinistä. Tuntui, että jotain kesäistä on tehtävä. Niinpä kannu sai kehäkukat pintaansa. Se on nykyisin tyttären kodissa keittiön avohyllyllä aurinkoisena.

Jonkin verran on posliininmaalausta tullut harrastettua. Tykkään tehdä vapaalla kädellä, koska silloin se oma kädenjälki näkyy.

Tässä enkeli, jonka olen maalannut ja liimannut posliinilaattaan, jossa on lapsen nimi syntymäaika ja kastetilaisuudessa veisattu virsi. Olen tehnyt jokaiselle lapsenlapselleni oman taulun. Samoin tietysti lapsilleni, heillä on rippivirren osa kirjoitettuna laattaan. Kummilapset myös ovat saaneet enkelitaulun.

Kasvojen maalaus on mielestäni vaikeaa, koska silmiin on saatava ilme. Ja se on harrastelijalle melko työläs.  Kaikkiaan kuusitoista olen tehnyt ja kaikista on tullut erinäköisiä, vaikka pohja on sama kolmessatoista. Lapsenlapsia minulla on kahdeksan. Nuorinmaisen taulu odottaa vielä kastetilaisuuden virttä.  Muutama ylimääräinen enkelikasvo tuli maalattua kevään aikana kansalaisopiston piirissä, kaiken varalta.

Huomaan, että valokuvaukseen on kiinnitettävä huomiota. Joku ohje näkyy jääneen laatan alle.