Välineulekin valmistui kuin itsestään. Siis ihan tavissukat itselleni. Lankana se kallis Regia, ostin lankakaupan loppuunmyynnistä ale-hintaan ja silti 50g kerä maksoi 4,16€, en arvannut lähteä kaupasta tyhjinkäsin, ja nyt minulla on hyvät ja mukavat sukat itselleni. :))

Tässä tulossa jotain aivan hempeää ja söpöä. Työ on ihan alussa ja on mukava tehdä jotain pientä. Sain Iidan tuubinkin valmiiksi, mutta unohdin kuvata. Olin jonkun tunnin lapsenpiikana ja se oli semmosta menoa ja meininkiä, että oli ihan mukava tulla kotiin ukin luo hiljaiseloa viettämään.  Kun on kahdeksan muksua, joista vanhin on 10v. ja nuorin 11kk niin silmiä saa olla selässäkin ja megafoni suun edessä, että tulisi kuulluksi. No tänään jännätään euroviisuja, kyllä suomella joitain mahdollisuuksia on :)

Tänään on hyvämieli siitä, kun nuo minun lääkärit pitää minusta hyvää huolta. Kokeissa oli pientä häikkää, niin lääkehoito aloitetaan uudestaan ja kipusädehoitoa saan tuohon rintarangan kipuun. On turvallinen olo, kun lääkäri soittaa ja kertoo tulokset ja niihin liittyvät toimenpiteet.