Lauantaina aloitin tekemään uudestaan tätä "kamalan" näköistä tossua.  Alkuperäisessä ohjeessa silmukoita on 28, tähän loin 20 ja tuosta lehvästä halusin enemmän kukan oloisen, joten neuloin sen kaksiväriseksi. Kyllä tässä vieläkin on paranneltavaa, tässä koriste osassa. Muuten tossu istuu nyt paremmin jalassa ja ei ole kamalan näköinen jalassa. Lankana on Jämsän huopatehtaan sukkalanka, joka vastaa seiskaveikkaa koostumukseltaan ja paksuudeltaan. Puikot 3,5 bambut.

Tossu edestä, tossu takaa, tossu istuu ja tossu makaa! Tulipa ihan kavalkadi kuvia.

Elo on ollut hiljaisella, lonkkakipu vaan kovenee. Tiistaina menen magneettikuviin. Sain pikamääräyksen kuvattavaksi ja hyvä niin, saa tietää pitääkö liikkua entistä varovaisemmin, onko murtuma vaaraa. Keppi ja rollaattori ovat päässeet kaveriksi "lenkille".

Perjantaina lintulaudalla kävi harvinainen vieras Nokkavarpunen. Katselin tovin kookasta ja värikästä vierasta, kameraahan ei tietenkään ollut saatavilla. Lintukirja kertoi havainnon olevan Nokkavarpunen. On todella harvinainen siivekäs suomessa. Onneksi joku muukin on nähnyt kyseisen linnun täällä savossa, joten havainto on oikea.

Nyt on hyvämieli kun osasin suunnitella nuo tossut uusiksi.