Tällä viikolla oli postilaatikossa pikku yllätyspaketti. Toki oli osoitetta ja jalan kokoa kysytty, joten ihan osasin vähän odottaa jotain. Paketista paljastui harmaat perusvillasukat. Vaari kutoo, blogissa oli kysely, mikä hänen töistään on mielestämme kaunis? Vastasin, että nämä harmaat perussukat. Vaari halusi sitten nimetä nämä minun kotona käytetyllä lempinimellä Vanaharouva ja lisäsi vielä J:n perään. Kyllä tuntuu hyvälle, oma nimikkosukka. Vaari on nimennyt muitakin sukkiansa eri blogikirjoittajien mukaan. Nämä harmaat sukat ovat just passelit ja oikein hyvän tuntuiset, käyttöön tulee. Kiitos Vaarille!!!

Sukkasatoon on tulossa tämmöiset lastensukat. Lankana Miami (Novitan) ja tuo raita on edellisen postauksen pätkävärjättyä krassia. Hitaan puoleisesti lähti nyt tämä sukkasato kohdaltani, mutta yritän parhaani. Syitäkin löytyy ja eräs niistä on tämä.

Työn ala on kaulahuivi tyttärelle. Etsin huivin mallia enkä löytänyt mieleistäni, (tyttäreltä en tullut kysyneeksi). Sitten oikein vanhasta Suuri käsityölehdestä löysin pitsineuleisen puseron ja siinä se oli. Palmikoita ristiinrastiin. Lanka on turkkilaista akryylia, Kajaanin Anttilasta löydettyä. Ihan mukava neuloa. Alku oli kyllä tosi kinkkinen, purin varmasti 15 kertaa, ennenkuin neule lähti menemään oikein. Nyt on noin metri kudottuna. Ja toinen mokoma pitää neuloa.

Kävimme Meijän Matin kanssa kirppiksellä ja vot mitä löysin. Kotiteollisuuslehden vuosikertoja sidottuna kirjana. Hinta oli ihan kamala, mutta mukaan lähti. Voitteko kuvitella, että tämä teos maksoi ihan yhden euron (1€)??? Lehden yksikkö numero on hintava ja sitten tuo kirjaksi sitominen vielä. Vuosikerrat ovat -80 luvulta. Täyttä asiaa kannesta kanteen. Toinenkin vuosikerta oli samasta lehdestä, lehden omassa kansiossa. Sekin maksoi 1€:n. Tein hyvät kaupat. Lankaakin tuli ostettua, seiskaveikan loppunyttösiä. Kyllä kannattaa käydä usein kirppiksillä, kun vaan sattuu kohdalle ja on aikaa. Tässä

kuva yhdestä käsityöstä siinä lehdssä, kirjovirkattu pussukka, todella kaunis. Ja sukkia oli vaikka minkälaista. Tosin suurin osa ohjeista on kangaspuillakutojille, mutta nekin löytyy minun keittiöstä joten hommia piisais.

Tänään on hyvämieli: pistäydyn lapsenlapsen luona nimpparikahveella.

ps. Kiitos kommenteistanne, minustakin niitä on mukava lukea!