Tytär halusi itselleen Novita-lehden, minä sain lahjaksi tämmöiset neljä kerää Puroa. Olempa tyytyväinen. Tosin alussa halusin ylläri-paketin, mutta olivat unohtaneet minut jonnekin ja kun kyselin lahjani perään, otin nämä. Taidan jo tietää mitä näistä tulee, ja uskon, että tekin tiedätte.

Iidan vuoro saada tuubi. Lankana Liiteri-kaupan akryylilanka. Voi, että se on helppo neuloa. Jääkiekkoa katsellessa tuubi valmistuu. Tulisipa tätä lankaa lisää, niin heti menisin ostamaan kaikki värit. Näin jossain blogissa oranssina tämän ison kerän ja ai, että se oli oikea karkkiväri. Vihreäkin olisi herkullinen.

Tästä on tulossa "sisustuskori" trikookuteesta koukulla 10, yritän väsätä koria. Useampi on määrä tehdä. Yhteen putkeen ei voi virkata, kun sormet ei jaksa.

Tänään tuli hyvämieli tästä. Rusakkoja on liikenteessä, semmoisella tunteella, että kohta on pikkurusakkojakin. Meillä on liikkunut ilves ja nämä pitkäkorvat ovat olleet kadoksissa. Kaksi isoa kissaa sai lähtöluvan ja nyt jäniksiäkin näkyy.