Tässä neulotut tuubipuserot. Sinisen korjasin  Maijalle. Helmaa neuloin 15 cm lisää ja jatko kohtaan virkkasin  kohovirkkausta ja kukkasen. Punainen on äidillensä. Siinä joka toinen kerros on neulottu valkealla Nallella. Ovat kuulemma kovassa käytössä.Tämä taasen on vanhemman tyttären tuubikaulahuivi. Jostain vanhasta SK-lehdestä otin mallin tuohon pitsiin ja sitä vaan neulomaan. Tuli mielestäni aika kiva. Eilen vein joten en tiedä, mikä vastaanotto.Sitten minulle ihan uusi alue valtaus. Kokeilin avainkorun tekoa. Kivaa, mutta äärettömän vaativaa. En halunnut helyn näköstä, enkä lapsen omaista. Saa nähdä nyt kuinka mummon käy. Tänä iltana luovutus. Helmet ovat lasia ja kiveä.Olen virkannut toisen sytomyssyn. Kotona oli Novitan Tahitilankaa ja siitä nopsaan syntyi tämä "kalotti" Ensi viikolla on tulossa oikein parlamentti sytomyssyasiasta. Jospa nyt tempaistaan kunnolla käyntiin Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella tämä myssy tempaus. Tosin oltin vailla myös väljävartisia villasukkia sairaalaan. Siispä puikot suihkamaan ja tuotokset sairaalaan tarvitseville.

Kiitos teille kaikille jotka uskollisesti käytte kurkistamassa olisko se Jaana jottain suanu esille. Päivittäin 50 ihmistä kurkistaa blogiini ja kirjoituksen jälkeen suuren suuri määrä. Siis kiitos ja kommentoinnista eritoten kiitokset.

Tänään on hyvä mieli, kun lintulaudalle tuli uusi jäsen töyhtötiainen. Olen sitä piiitkään odotellut saapuvaksi, mutta nyt viikonlopun aikaan tämä pikku punkkarilintu tuli ilostuttamaan meitä.