Viime viikonloppuna olin mieleisessä toimessa, lastenlasten hoitomummona. Pidettiin oikein käsityö-ilta. Yllä olevassa kuvassa näkyy Iidan tekemä nukenhattu taaempana. Hän koristeli sen pienin virkatuin kukin. Suurempi virkkaus on Maijan tekemä kännypussi. Liisa-mummolla ei kuulemma ole kyseistä kapinetta, joten se puute on nyt korjattu. Saimi opetteli sormivirkkausta ja teki oikein sopivan hiuspannan. Mateliaalina hänellä oli vaalea trikookude. Pannan koristeet jäi tuonnemaksi tehtäväksi, kun muutakin mukavaa hommaa oli mielessä.

Oli oikein mukava ja antoisa viikonloppu ja todella ihana katsella jokaista viittä neitoa ahertamassa käsityön kanssa. Elsa 4v. tuumaili virkkauksen olevan melko vaikeaa tämän ikäiselle ja kehitteli trikoosta kaulahuiveja barbeille. Annasta oli mukavaa pelata palloa kudekerillä. Mummo itse kutoi sukkaa, kun vain vähänkin ennätti.

Sitten lauantai-iltana mummolle alkoi nousta kuume, ja se muuttui keuhkokuumeeksi. Päivitykset ovat sen takia myöhässä. Vaan hyvin me tytöt pärjättiin ja mukavaa oli. Uskon että toistekin pidetään käsityöiltoja.