Kevään uusi käsityö. Viime kesän lopulla tätini kyseli, voisinko kirjailla yhden päiväpeitteen loppuun ja tietysti vastasin kyllä. Peitteellä ei ole mikään hirmukiire valmistua, mutta tänään otin sen esille ja pistelin jo parikymmentä ristipistoa. Edellisestä pistelystäni on jo niin kauan, että tämä tuntuu mukavalle muiden käsitöiden lomassa. Tästä tulee yhden sängyn päiväpeite. Täti oli jo tehnyt tuon sydämen ja minun urakka on täyttää nuo välit ja tehdä toinen samanlainen vastapäätä ja reunoihin orvokinkukkia sinnetänne. Kevään kansalaisopistonpiirit alkoivat ja siellä se kaksi ja puolituntia on nyt varattu tälle peitteelle viikottain. Kotona sitten sukkaa ja muuta. Ompeluakin olisi kun vaan sopivat kaavat tulisi vastaan. Uudessa Modassa oli aikas jännä liivimekko, josko sitä kokeilisi tässä joku päivä.

Enkeleitä onko heitä???????

No on. Joulukuussa etsin ystävän pyynnöstä Jean Sibeliuksen joululaulujen sanoja. Kyse oli kahdesta harvemmin kuullusta laulusta. Sibeliuksella on kaikkiaan viisi joululaulua. Menin Jouluenkelinblogiin ja kysyin häneltä asiaa. Sain sanat molempiin lauluihin ja se riitti. Olin hyvilläni ja sain toimitettua ystävälleni ne laulunsanat. Eilen sitten posti toi minulle kirjeen ja arvatkaa mitä?!?!!?? Jouluenkeli lähetti cd:n jossa Karita Mattila laulaa nämä kaikki Sibeliuksen joululaulut. Minulta pääsi itku. Maailmassa voi olla näin ihania ihmisiä, jouluenkeleitä, jotka palvelee tuntematonta näin suuremmoisesti. Kiitos Jouluenkeli.

Tänään on hyvämieli siitä eilisestä postista ja kun käsityöpiirit alkoi ja vanhat tutut ja jutut on taas kuviossa mukana.