Joulukuussa oli Joulukalenteri arvonta Tainalla ja olipa yllätys kun sähköpostiini tuli voitto ilmoitus. Ja vielä suurempi yllätys oli tämä vaaleanpunainen possu, joka paketista paljastui. On nimittäin Tildahahmoista se josta eniten tykkään. Kiitos Taina!

Joulukuu menikin ihan unessa. Sädehoito oli niin raskasta, että aina nukutti. Ihmeempiä en jaksanut jouluksi laittaakaan. Vielä kun kiertovesipumppukin sanoi työsopimuksensa irti aatonaattona, niin ei ollut mukavaa kellään. Ulkona pakkasta -25 ja sisällä ei lämmitys kiertänyt pattereissa. Onneksi oli vielä LVI-kaupassa sopiva pumppu ja asennus ilta myöhään onnistui.

Tikkurit sain kaikesta huolimatta valmiiksi.

Lanka on Jämsän huopatehtaan villalankaa. Malli muistin mukaan ja koot arviolta.

Iiro olikin istunut sunnuntaina pilkkijakkarallaan pilkkimässä muovikaloja ämpäristä villapaita päällään olohuoneen lattialla.

Nyt on työn alla neuletunika kymmenvuotiaalle. Ompeluksetkin odottaa tekijäänsä. Kyllä sitä taas tästä eteenpäin alkaa jotain tulostakin tulla. Mietin joko aloittaisin tuon joulusiivouksen niin ainakin ennättäisin ensi jouluksi. Jos silleen vähän kerrallaan. :)

Tänään on ollut hyvämieli, kun pakkasta on sopivasti.