Taas kuvaton postaus, kun ei huolto saa korjattua kuvansiirto ongelmaa. Mietin tässä pitäisikö vaihtaa blogi-osoitetta, onnistuisiko  homma paremmin blogspotissa, en tiedä. No sitten iso pläjäys niitä kuvia kun ongelma on korjattu. Viikolla sain taas ison kassin pipoja ja sukkia vietäväksi kysiin. Sukevan neulojat aikoivat kesälläkin tehdä pipoja, niin ettei sytomyssyt lopu osastoilta. Vieremän naiset myös ovat tehneet paljon myssyjä ja sukkia. Tempaus oli todella hyvä ja paljon on aikaan saatu.

Kevät tulee hitaasti. Tänäänkin pakkasta yli viisi astetta. Onneksi ostettiin säkki siemeniä, että linnut saavat ruokaa vähän helpommin. Lintulaudalla onkin melkoinen kuhina ja lajien runsaus on mukavaa katsella.

Kevät siivoustakin pitäisi aloittaa.....mutta käympä ensin kysin keikalla ja mietin sitten mistä aloittais. Aina löytyy joku tekosyy, millä siivousta voi siirtää :)

Sain ison kassillisen lankaa, kun joku oli aloittanut oman siivouksensa. Nyt on minulla paljon huivin tekoon sopivia lankoja. Siis syksyn neulomiset on selvät. Pitää vaan löytää hyviä ohjeita huiveihin.

Tänään on hyvämieli, on perjantai ja Mika Waltarin kirja Sinuhe Egyptiläinen on mukavaa luettavaa.