Tiedättekös mikä se tämä on?  No tuubipa tietenkin. Elsan tuubin nähdessään Anna tuumasi, että hän haluaa myös oman. Kysyin minkä värisen Anna haluaa ja vastaus kuului ioetti. Äitinsä lisäsi , että valkoista vois olla mukana. No tässä lähes valmis ioetti tuubi. Lankavarastosta löytyi sopivia lankoja, ei tarvinnut lankakauppaan lähteä. Minusta tuo ioetti sana on niin mukava, Anna lähti kävelemään jo kahdeksankuisena muistelen, niin jotkut kirjaimet tulevat vähän myöhemmässä. Ja sehän ei tahtia haittaa.



Tässä taas sukat Novitan Polkkalangasta. Olipa mukava neuloa nämä sukat. Panin tuohon varteen vähän pitsineulosta, eli kaksi oikein yhteen ja langankierto. Seuraava kerros oikein. Mukavasti lähti koko neule kiertämään. Kun olin pitsikerrokset saanut valmiiksi, piti silmukoita vaihtaa puikoilla peräti seitsemän silmukkaa neule oli siirtynyt eteenpäin. Seitsemän silmukkaa piti joka puikolla vaihtaa paikkaa, niin sukanvarsi pysyi suorana. Minä tykkään tästä turkoosin väristäkin, pitänee itselle tehdä myös tämmöiset sukat.
Huomisaamuna on taas lähtö kysiin ja neljä päivää siellä pitäs viihtyä. No viihdynhän minä, mikäs siinä. Pakkaan vielä kassiin paljon lankoja ja puikkoja niin aika kuluu rattoisasti, niin ja piti tämä blogikin päivittää lukemisen osalta. Nyt sitten tuleekin  hiljaista, kun siellä sairaalassa en pysty kirjoittelemaan mitään, oma kone ei ole matkassa vielä. Nyt siis pakkaamaan ja nukkumaan, että olen aamulla pirtsakkana lähdössä hoitoon. :)

Tänään on hyvämieli: titityy, titityy alkoi, siis kevät on virallisesti alkanut!