Tässä kuvaa ompelupiirin sytomyssyistä, sukista ja tossuista. Viime viikon keskiviikon kerhossa puhuttiin sytomyssy asiaa ja nyt keskiviikkona sain jo  kysiin toimitettavaa. Pirkko Juntunen ja Helena Piippo olivat ahkeroineet viikon aikana nämä. Ja uskon, että lisää on tulossa. Hiihtolomaviikko alkaa ja kansalaisopistonpiiriä ei ole, niin ompa aikaa tehdä myssyjä ja sukkia. Minähän sain pyynnön kysistä, että väljävartisia villasukkia tarvittaisiin, jalkoja palelee kun ne ovat turvoksissa hoitojen vuoksi. No nyt yhdet sukat ja yhdet tossut menee, kun tiistaina pääsen osastolle hyvään hoitoon :). Torstaina oli myös oman paikkakunnan kunnantalolla palaveri sytomyssyistä. Siellä oli pienen paikallislehdentoimittaja myös kutsuttuna ja jutussa haastettiin paikallisia osastoja myssy- ja sukkakampanjaan. Oli mukavaa tavata oikeita puuhanaisia, he tulivat srktalolta mykyrokan keitosta ja innostusta riitti paljon vielä tähän myssyjuttuun. Viime vuonna he ovat vieneet kysiin kolmesataa pipoa, joten ihan tuntematon asia tämä ei ollut. Meillä on täällä semmoinen kauppa kuin Tilkku-Ilona, Salmen oma liike. Salme oli viime vuonna lahjoittanut lankoja toistatuhannen euron edestä myssyihin, se on todella suuri summa ja suuri kasa lankoja ja monet kädet ovat ne langat myssyiksi tehneet. Tänä vuonna Salme lupasi myös lahjoittaa langat myssyihin ja sukkiin. Saara käy ne sieltä liikkeestä hakemassa ja jokainen saa ottaa virkkuuhalunsa mukaan sopivia lankoja, kun keskiviikkona 14.3 kokoonnutaan Kipinään. Nyt kun vaan saataisiin jokavuotiseksi keräykseksi tämä myssy. Syöpä on niin pahatauti, että se lisii joka vuosi enemmän ja enemmän. Tiedetään kyllä tauti, mutta ei sitä kuinka moni siihen sairastuu. Vaan nyt olen saanut monet sormet myssyn tekoon ja se on hyvä se. Tuntui kivalle, kun puheen lomassa mainittiin Seijasiskonblogi, että sieltä saa hyviä ohjeita myssyihin.  
Itsellä on bloginpäivitys ollut melko hidasta, olisiko tuo sytohoito syynä, en tiedä. Muidenkin kirjoitukset ovat lukematta pitkältä ajalta, mutta eiköhän se tästä taas piristy. Nyt kun menen hoitoon ja saan kortisonia, saa unelle sanoa heippa, niin on hyvää aikaa lukaista kaikki blogit. Osastolla on kone potilaiden käytössä. Minulla ei vielä ole sitä mokkulaa, että oman koneen veisin mukana, vaan kesäkuussa hankin. Siihen asti on soneran kanssa sopimus tuosta lankaliittymän kautta tulevaan nettiyhteyteen.
Kyllä ulkona on niin upea auringonpaiste, että. Lumet alkoivat sulaa ihan silmissä. Vaan on auringolla suuri työ saada tuo kaikki lumi vedeksi.

Tänään on hyvämieli: Kevät on alkanut tulla ihan oikeasti ! ! !