Näistä sukista soitettiin, että voisinko hakea ja minähän pistin vävyn asialle ja hän kävi hakemassa kolme paria Eilalta oikein hyviä sukkia.



Tässä taas on Vieremän Kirstin lahjoittama sukkakavalkadi, viisitoista paria erikokoisia sukkia. Pienimmät vein lasten osastolle.



Nämä on Sukevan neulojien tekemiä, niitäkin on kymmenen paria.



Tästä alkaa pipojen sarja. Nämä kaikki on Sukevan neulojien tekemiä. Niitä ilmestyy aina kansalaisopistonpiirin yhteydessä, itse kukakin käy tuomassa omat tekemänsä tai naapurin tädin tekemät.



Ja yhä jatkuu on virkattua ja neulottua, lankana puuvilla ja ihan ohut villa ja akryyli. Kokeilin jokaista ja hyvältä tuntui, ei ollenkaan sellaisilta, että hiostaisivat.



Nämä ovat Sukevan Mirjan ompelemia trikoomyssyjä. Nämä tuntui myös hyvältä päässä ja näitä on nopsa tehdä.



Tässä lähikuva vähän erilaisista pipoista, antaa hauskaa ilmettä lapsen päähän, miksei aikuisenkin.



Vielä oli kahdet kierresukat Sukevalta. Nämä meni myös lasten osastolle.



Nämä ovat tyttäreni Aulin virkkaamia pipoja. Omat tyttönsä Iida, Maija, Saimi tekevät nuo kukkaset pipoja koristamaan. Iida 11v ja Maija 10v ovat aloittaneet myös virkkaamaan pipoja ja hyvällä mallilla nuo olivat kun päivällä piipahdin kylässä. Näitä ei ole vielä viety Kysiin.

Oma olo alkaa kohentua ihan kivasti. Olin kahden päivän hoito jaksolla nyt tiistain ja keskiviikon. Vaihdettiin sytostaatti josko tämä auttaisi saamaan taudin remissioon. Parantumatonhan tämä laji syöpää on mutta remissiolla saisi vielä lisäaikaa täällä teidän kiusananne.

Tänään on hyvämieli, kun näin kaksi joutsenta lentämässä meillä päin, kevät tulee kaikesta huolimatta.

Piti tulla vielä KIITTÄMÄÄN kauniista ja kannustavista kommenteistanne. Kiitos!!